dijous, 11 d’octubre de 2018

Spinning. Quan plou molt...


09 d'octubre del 2018

Aquest dia va ser una mica líos perqué la meteorologia del temps tocava fatal.
Primer de tot teníem que anar principalment avui dia 9 d'octubre a la travessa de 3 dies a la Garrotxa, però el temps era terriblement dolent i doncs vam haver de posposar-ho per aquí 2 setmanes.
Tal i com estava la situació, vam anar a fer spinning. Vam anar a la piscina municipal de Roses, on hi ha un gimnàs amb moltes bicicletes per fer spinning per tota la classe.
En Rubén va començar dient que aquesta classe que farem avui, no és com una classe normal, perquè seria intensiva d'una hora i mitja aproximadament. Ens va explicar com posar bé el seient, els peus i una bona postura per poder fer la classe amb comoditat. Tothom va agafar un tros de paper per poder eixugar-nos de la suor, perquè vam suar molt.La classe es dividia en 3 parts :l’escalfament, tot seguit vam començar amb les cançons fortes i amb més ritme i finalment concluir amb una tornada a la calma. També cal dir que només tenim una única classe d’spinning en tot el curs per això la vam fer intensiva i perquè segons el professor, cal que tinguem una forma física superior a la mitjana dels nostres clients.

Al acabar la classe crec que tots estàvem cansats, alguns ja ni tenien pulmons i altres havien mort només a l'escalfament. Però tots vam acabar la classe, i finalment ens vam anar a dutxar i cap l’institut.


Un cop arribat al institut vam anar a fer mecànica de la bicicleta: com es neteja la cadena, com posar oli, com lubricar la bicicleta i a on posar-ho per no tacar els discs i com canviar una punxada ràpidament i algun que altre mecanisme chungo en casa d'emergència per anar ràpid.
Per mi va ser un dia realment complet, va haver-hi: acció, diversió, alegria, sofriment, i sobretot il·lusió a l'hora de fer les classes.

Jaume Jiménez
Cafemn B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada