dilluns, 5 de novembre de 2018

Castanyada

Com cada curs, realitzem l'activitat de la castanyada que consisteix wn que els alumnes del Cafemn guien a peu als alumnes de 1er i 2on ESo del nostre institut en un recorregut que puja al Pic de l'Àliga i baixa a la bassa d'en Coll on mengem les castanyes.

Dimarts 30 d'octubre


Vam començar el dia amb una breu introducció del que fariem, els professors ens van posar en situació de com aniria el dia i de quins eren els nostres grups. Un cop vam acabar amb això, vam revisar que teniem tot el material i vam anar a buscar els nostres grups, al principi vam tenir poc temps per fer les presentacions i un petit escalfament i de seguida vam marxar a la muntanya amb deu nens de 1r i 2n de la ESO per cada dos/tres alumnes del CAFEMN.
El guiatge fins el Pic de l'Àguila va ser molt bo, el meu grup no va tenir problemes per pujar-hi i vam arribar-hi amb facilitat. La relació amb els nens era molt bona, nosaltres reiem amb ells i ells amb nosaltres. Un cop vam arribar a la Bassa d'en Coll vam fer uns jocs x entretenir als nens, vam jugar al mocador, a matar conills, a futbol, etc. 


Després vam anar a buscar la nostre caixa amb les castanyes i ens vam sentar a menjar-les, vam fer una foto de tots els grups junts i vam tornar a l'institut, ara els nens ja estaven mes cansats i preguntaven més que quan faltava, parlant amb ells vam acaonsegui que es passes més ràpid el temps i finalment vam arribar a l'institut.


Personalment trobo que aqesta activitat és molt bona tant per als alumnes de ESO com per a nosaltres, els alumnes del CAFEMN, ja que ens ajuda a familiaritzar-nos amb el món del guiatge i a tractar amb nens més petits, i també per els alumnes de ESO perquè és una activitat diferent a les q fan cada dia i tambe és una manera d'estar més en contacte amb la natura, en resum, va ser un molt bon dia.

Dídac Martos Hernandez
Cafemn B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada