dimarts, 16 d’octubre de 2018

Iniciació al Socorrisme aqüàtic


dilluns 15 d’octubre


Aquest dilluns vam anar a la piscina municipal de Roses com cada dilluns a fer pràctiques de socorrisme aqüàtic, ens van donar la clau del vestidor de nois y el de noies. Vam anar a posar-nos el banyador, les xancletes, el gorro i les ulleres, per anar a les dutxes per on passem abans d’entrar a la piscina, com sempre.

Per començar vam fer uns estiraments per prevenir rampes o qualsevol altre imprevist. Començàvem per estirar braços fins arribar a les cames. Desprès ens vam posar en tres fileres per fer un escalfament, que consistia en fer piscines fins que en Juan i en Javi (els professors) creuessin convenient parar.
Primer fèiem la tècnica de nadar fent crol i fèiem unes quantes piscines, desprès seguíem fent esquena i seguidament braça o com nosaltres volguéssim, suposo que perquè ens veien molt cansats.
Ens van donar suros per perfeccionar el moviment de cames, que consistia en aguantar el suro mentre que manteníem el cos recte i anàvem movent les cames amunt i avall sense perdre el ritme i així unes quantes piscines.

Desprès en Juan i en Javi van dir que volien dividir la classe en dos grups, el que ja sabia fer anar be les cames en la tècnica de braça, que aquests eren els que es quedaven amb el Javi i als que els hi costava més i no ho sabien fer be del tot anàvem amb en Juan a la piscina petita i ell ens aconsellava com posar les cames i ens mirava un per un per veure com ho feiem.
Finalment vam practicar les tècniques de salvament que hem après aquestes setmanes.
Per mi va ser un dia dur i intens, però vaig millorar la tècnica i vaig aprendre encara més de com socórrer a una persona dins de l’aigua i tinc moltes ganes de que hi tornem la setmana que ve.

Alba Rodríguez
Cafemn B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada